Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κι όμως υπάρχει: αξιοπρέπεια!




Και να που η αξιοπρέπεια δεν συναντάται μόνο στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Και να που δεν χρειάζεται πια να δούμε και να ξαναδούμε το «Υπάρχει και Φιλότιμο’ του Αλέκου Σακελλάριου», για να απολαύσουμε έναν πολιτικό που δεν ανέχεται να είναι έρμαιο των ειδικών.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε όχι στο Mega στην πρόσκληση που ελέω του εκλογικού νόμου του απηύθυνε το κανάλι για να παραθέσει τις απόψεις του. Χρόνος δεκαλέπτου στο δελτίο των 8. Το θλιβερό (για το κανάλι) καθήκον, το καθήκον να ενημερώσει τον διευθυντή Χρήστο Παναγιωτόπουλο, για την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλαβε ο Πάνος Σκουρλέτης. Ήταν η πρώτη φορά που άκουγε κάτι τέτοιο.
Όποια και να είναι τώρα η αντίδραση των μεγαλομετόχων του σταθμού, το σημάδι από το ράπισμα που δέχτηκαν, δεν μπορούν να το σβήσουν. Οι μακιγιέρ εδώ σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος έχει ως εξής:
«Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων.
Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από  λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου».
ΓΡ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου